Feesten & Events

Act on Demand speelt zeer veel op bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en corporate events! Graag nemen we als band uw zorg uit handen en zorgen we voor geweldig event/feest!  Bekijk hieronder enkele bedrijfsfeesten en events waar Act on demand heeft mogen optreden.

Corporate event – Mokveld Valves – Gouda

In december trad Act on Demand op inclusief de fantastische blazerssectie en DJ Walter Witlov. Het bedrijfsfeest was geheel in Peaky Blinders / Roaring Twenties stijl.

Corporate event – Shell – Den Haag

In de mooie Sociëteit de Witte in Den Haag speelde Act on Demand voor de tweede keer voor Shell. Ongeveer 80 advocaten dansten er op los.

Corporate event – Shell – Den Haag

Het eerste feest voor Shell in december en wat voor één! In het mooie VOCO Hotel in Den Haag was het internationale gezelschap in voor een mooi eindejaarsfeest!

Bedrijfsfeest
Voor zo’n 500 enthousiaste medewerkers mocht Act on Demand een mooi feest bouwen. Het was superleuk personeelsfeest en er werd de hele flink gedanst in de prachtige Anna kerk in Amstelveen.

Bedrijfsfeest Den Haag

In het gezellige cafe restaurant Rootz in Den Haag mocht Act on Demand het personeel van een hypotheekverstrekker lekker uit haar dak laten gaan. Het was een topfeest!

Bedrijfsfeest Maritiem beurs Gorinchem

De foto’s zeggen genoeg! Wat een mooi feest voor een leuke groep mensen in Gorinchem! Geslaagde corporate event!

Bedrijfsfeest Noordhoff Uitgevers

Van 19.00 – 21.00 uur een feestje bouwen waar het dak er totaal van af ging. Het kan met het personeel van Noordhoff Uitgevers! Wat een waanzinnig leuk bedrijfsfeest was dit!