Feesten & Events

Act on Demand speelt zeer veel op bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en corporate events! Graag nemen we als band uw zorg uit handen en zorgen we voor geweldig event/feest!  Bekijk hieronder enkele bedrijfsfeesten en events waar Act on demand heeft mogen optreden.

Bedrijfsfeest – Keulen, Duitsland

Voor het derde speelde Act on Demand op het bedrijfsfeest van Veris. Ditmaal werd de band meegenomen naar het buitenland; Keulen in Duitsland om precies te zijn! Het was een onvergetelijk feest!

10-jarig huwelijksfeest

Precies 10 jaar geleden speelde Act on Demand op het huwelijksfeest van Samantha en Arnoud. 10 jaar later besloten ze weer een feest te geven, met dezelfde band als toen: Act on Demand!

Bedrijfsfeest – Zutphen

In het mooie Koelhuis in Zutphen mocht feestband Act on Demand optreden op het waanzinnig leuke bedrijfsfeest van Nedap! Van begin tot eind stond de dansvloer vol! 

Corporate event – Rotterdam

Het was 35 graden, maar wat waren dit twee mooie events. In de Rotterdamse Waalhaven mocht Act on Demand twee dagen achter elkaar optreden tijdens een corporate event.

Festival Achterland – Doetinchem

Last-minute werd coverband Act on Demand benaderd voor een optreden op het gezellige Festival Achterland in Doetinchem! Het was top!

Bruiloft – Slot Doddendael

Op de mooie bruiloft van Jamie en Claudia mocht Act on Demand de beste live hits spelen! Het dak ging er af! Wat een leuk trouwfeest was dit!

Koningsdag IJsselstein

Het weer was goed en het publiek was leuk! Kortom, de juiste ingrediënten voor een topfeest met feestband Act on Demand in IJsselstein met Koningsdag!

Bedrijfsfeest – Vaals

In het mooie Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals mocht coverband Act on Demand optreden voor Ferney!

Carnaval – Eindhoven

Voor het vierde jaar trad feestband Act on Demand weer op voor Eindhovense Bolhoedjes. Ditmaal vond het feest plaats in poptempel de Effenaar!

Corporate event – Mokveld Valves – Gouda

In december trad Act on Demand op inclusief de fantastische blazerssectie en DJ Walter Witlov. Het bedrijfsfeest was geheel in Peaky Blinders / Roaring Twenties stijl.

Corporate event – Shell – Den Haag

In de mooie Sociëteit de Witte in Den Haag speelde Act on Demand voor de tweede keer voor Shell. Ongeveer 80 advocaten dansten er op los.

Corporate event – Shell – Den Haag

Het eerste feest voor Shell in december en wat voor één! In het mooie VOCO Hotel in Den Haag was het internationale gezelschap in voor een mooi eindejaarsfeest!

Bedrijfsfeest
Voor zo’n 500 enthousiaste medewerkers mocht Act on Demand een mooi feest bouwen. Het was superleuk personeelsfeest en er werd de hele flink gedanst in de prachtige Anna kerk in Amstelveen.

Bedrijfsfeest Den Haag

In het gezellige cafe restaurant Rootz in Den Haag mocht Act on Demand het personeel van een hypotheekverstrekker lekker uit haar dak laten gaan. Het was een topfeest!

Bedrijfsfeest Maritiem beurs Gorinchem

De foto’s zeggen genoeg! Wat een mooi feest voor een leuke groep mensen in Gorinchem! Geslaagde corporate event!

Bedrijfsfeest Noordhoff Uitgevers

Van 19.00 – 21.00 uur een feestje bouwen waar het dak er totaal van af ging. Het kan met het personeel van Noordhoff Uitgevers! Wat een waanzinnig leuk bedrijfsfeest was dit!