Veel gestelde vragen (FAQ)

Hier vindt u alle antwoorden op veelgestelde vragen.

Ik wil een optie plaatsen op een optreden door coverband Act on Demand op mijn feest?
Indien u een optie wilt plaatsen, kunt u ons bellen of mailen. Wanneer u de offerte per mail aanvraagt gelieve het volgende te vermelden:

– datum en tijden feest/evenement;
– het aantal gasten dat u verwacht;
– plaats feest/evenement;
– uw telefoonnummer.

Hoe lang is een optie geldig?
Een optie is 14 dagen geldig. Na de optietermijn komt de optie automatisch te vervallen.

Hoe boek ik coverband Act on Demand?
Act on Demand kan per mail of telefoon geboekt worden. Nadat u de boeking heeft geplaatst, sturen we u het optreedcontract, de algemene voorwaarden en de factuur toe.

Wat is het verschil tussen een besloten optreden en een openbaar optreden?
Een besloten optreden is niet toegankelijk voor iedereen; alleen voor genodigden (bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of trouwfeest). Openbare optredens zijn vrij toegankelijk voor iedereen en bieden de mogelijkheid aan toekomstige opdrachtgevers om de band live aan het werk te zien.

Welke bandleden spelen op mijn feest?
Act on Demand werkt met een groep van jonge professionele topmuzikanten, hierdoor kan de bezetting variëren. Er staat altijd een kwalitatieve topbezetting op uw feest.

Speelt Act on Demand ook verzoeknummers?
Act on Demand kan, indien gewenst, 1 verzoeknummer (bijvoorbeeld voor een openingsdans) instuderen welke niet standaard op het repertoire van Act on Demand staat.

Wat kost een optreden door Act on Demand? Hebben jullie een prijslijst?
De prijs van een optreden door Act on Demand hangt af een aantal factoren zoals het aantal gasten op uw feest, de locatie/plaats waar het feest plaatsvindt, de gewenste grootte/bezetting van de band, eventuele extra lichtopties, etc. Neem contact met ons op en we sturen u graag een vrijblijvende offerte / prijsindicatie toe betreffende uw feest.

Wat is de speeltijd per optreden?
De speeltijd is in totaal 150 minuten (verdeeld over 3 sets van 50 minuten). In overleg met de opdrachtgever kunnen de speeltijden van de sets worden aangepast.

Kan ik er een extra set bijboeken?
Het is mogelijk om tegen een meerprijs een extra set van 50 minuten bij te boeken. Dit kan zowel een set met rustige achtergrondmuziek zijn, danwel een set met de beste uptempo hits.

Kan Act on Demand ook beginnen met rustige achtergrondmuziek?
Act on Demand kan, indien gewenst, ook één of meerdere sets rustige achtergrondmuziek spelen voorafgaand aan de uptempo feestrepertoire sets. De bandleden van Act on Demand spelen dan de beste easy listening popsongs, jazz standards en Motown songs. Op elk gewenst volume!