Een DJ in combinatie met Act on Demand? Geen probleem! 

Act on Demand verzorgt standaard pauzemuziek (een playlist die wordt afgespeeld over de geluidsinstallatie van de band). Zo komt er tijdens de korte pauzes van Act on Demand nooit een dip in uw feest! Maar…het is natuurlijk nog veel leuker als de energie ook tijdens de pauzes behouden blijft. Uw gasten kunnen dan heerlijk blijven dansen in de pauzes. Daarom is het mogelijk om voor tijdens de pauzes een van onze allround DJ’s er bij te boeken. 

Eventueel kan een DJ optreden aangevuld worden met een van onze geweldige saxofonisten!

Voor meer informatie over een vrijblijvende offerte, kunt u contact met ons opnemen. Bezoek ook de Facebookpagina!

DJ AOD

DJ AOD is een veelgevraagde populaire act voor diverse feesten. Met zijn ruime ervaring als muzikant en DJ voelt hij zijn publiek als geen ander aan. DJ AOD is vooral gespecialiseerd in het hippe funky, dance en soul gerelateerd genre. 

Nog energieker een wordt optreden met onze goede saxofonist! De chemie tussen de twee artiesten zorgt voor een energiek en uniek optreden tijdens uw event en feest! Daarnaast is een saxofoon een ware visuele aanvulling op het geheel. 

 

DJ Walter Witlov

DJ Walter Witlov is een allround diskjockey die als geen ander weet wat een feest nodig heeft! Met zijn uitgebreide repertoire, energie, enthousiasme en professionaliteit weet hij elk feest tot een waanzinnig succes te maken. Of het nu om een bruiloft, bedrijfsfeest, evenement of festival gaat; laat het feest maar DJ Walter Witlov over!

DJ Walter Witlov is de vaste DJ na de wedstrijden van voetbalclub Vitesse.